fbpx
jette van Duijn maak je methode en programma

Verlang je naar een nóg simpeler en steviger aanbod? Helder verwoorden wát werken met jou precies oplevert? Doorbreken omdat je klanten maximaal resultaat behalen? En je life changing werk doen op een manier die bij je past en jou vrij maakt op alle vlakken?

Steeds heb je het voornemen je programma te maken óf je huidige programma te verbeteren maar het stroomt steeds niet omdat: 

 • Je vindt het lastig om te bedenken wat er allemaal in je programma moet en of je klanten er wel echt resultaat uithalen. 
 • Je hebt zelf meer negatieve dan positieve ervaringen met het volgen van programma’s en wilt niet de zoveelste zijn met een 13 uit een dozijn programma
 • Je werkt nu nog veel 1 op 1 en je zit aan een plafond maar je blijft het idee hebben ‘dat je maar wat doet’ en je vindt het lastig om in 1 zin te benoemen wat werken met jou precies oplevert
 • Je bent gestart met je online programma opzetten maar het is nu 1 grote brei aan kennis geworden en je bent bang dat je je deelnemers overwhelmed met kennis. 
 • Je merkt in salesgesprekken dat je jouw klanttaal en resultaten niet scherp hebt waardoor je klant zich niet echt gezien voelt en de meerwaarde niet vóelen en ze afhaken.
 • Je ziet steeds meer ondernemers succesvol online gaan en je weet dat jij dit ook kan maar doordat je niet weet hoe te beginnen voelt het continu alsof je achterloopt.
‘Mijn programma voelt echt uniek en is gebaseerd op mijn eigen methode’
Ik had een vaag idee voor mijn programma voordat ik deelnam aan Bundel. Nu heb ik helderheid en voel veel meer enthousiasme om alles uit te werken!

Voorheen had ik een ‘mehhh’ gevoel als ik aan mijn programma dacht, ik voelde me vastgelopen en stelde het elke keer uit. Nu vind ik het echt leuk om eraan te werken door het heldere stappenplan dat ik nu heb. Het is een motiverende en prettige manier om aan je online programma te werken.

Mijn vakgebied is Concept Creatie & Branding en ik wilde niet de zoveelste in de markt zijn met een programma. Nu voelt het dat mijn programma echt uniek is en gebaseerd op mijn eigen methode. Ik heb geleerd om op een andere manier te kijken naar een online programma. Dus niet wat ga ik maken, maar denkend vanuit het leerdoel.

Met de Bundel ben ik stap voor stap begeleid. De korte video’s en praktische modules vond ik erg fijn. Ik hoefde geen ellelange modules te doorlopen.
Ik heb heel veel aan de programma’s gehad!
Marte Methorst

Branding & Creative Director, www.martemethorst.nl

‘Ik koos voor impact, voldoening én vrijheid’

Na jaren als onderwijskundige transformatieve programma’s gemaakt te hebben, diepte ik mijn werkproces uit. Wat deed ik met iedere klant? Wat was mijn toegevoegde waarde? En hoe kon ik dit schaalbaar maken?

Door mijn eigen unieke methode in kaart te brengen en door mijn achtergrond, kon ik hier snel en moeiteloos ijzersterke programma’s uit vormen.

Dit was mijn ticket naar vrijheid. Het vormde namelijk het stevigste fundament in mijn business, dat zorgde voor mijn eigen plek in de markt, veel meer voldoening, speelruimte, een passieve inkomstenstroom, energie maar bovenal voor echte verandering voor mijn klanten.

Met de bundel ‘Create your method & online program’ heb je toegang tot mijn 2 online programma’s waarmee je ook jouw unieke methode creëert en jouw impactvolle online programma neerzet!

jette van duijn methode en programma

“Ik zie nu hoe goud, uniek en waardevol mijn aanpak ik”

Ik ben aan de slag gegaan met de Bundle van Jette en megablij met hoe ik hiermee “dat wat ik doe” heb kunnen vatten in concrete stappen en opbrengsten voor mijn klanten.

Door mijn methode aan de hand van de Bundle te creëren, zie ik hoe goud en uniek mijn aanpak is en hoe waardevol het is voor mijn klanten. Hierdoor heb ik nog meer zin en energie gekregen om mijn programma uit te rollen.
Maar vooral de sessie met Jette was zo helpend om scherp te verwoorden wat mijn methode is en wat het programma je oplevert. Jette is zo goed in wat zij doet! Ze heeft mij de woorden gegeven, die al in me verstopt zaten maar er nog niet uitkwamen.

Dankjewel Jette!

Katja de Beurs

Human Design Coach, katjadebeurs.nl

Jij bent hier ook om verandering te brengen en bent meer klaar dan ooit om de transformaties te dragen die jij met jouw klanten realiseert.
Jouw potentie en waarde mag nog veel breder verspreidt worden en je bent ready om het verschil te maken op jouw manier. 

 • Jij bent hier om verandering te brengen en om mensen in beweging te zetten, je weet dat een stevige methode en een impactvol programma jouw waarde verzilveren en een gigantische ruggensteun gaan zijn in je bedrijf waar jíj op kunt leunen. 
 • Je weet inmiddels als ondernemer wat je te bieden hebt en je wilt het ondernemen vanaf nu anders doen: simpeler én duurzamer
 • Je hebt al besloten dat je je aanbod van offline naar online wilt brengen om zo nóg meer impact te maken en eindelijk de vrijheid gaat ervaren waar je naar verlangt.
 • Je weet dat je echt iets unieks te brengen hebt, je hebt nu lang genoeg gewacht tot de puzzel ineens zou klikken of jouw goud opeens kraakhelder werd, je wilt aan de slag! 

 

 • Je bent een expert in je vak, zelfs een van de betere in de markt en je verlangt ernaar om al je kennis en ervaring samen te brengen en meer in een leiderrol te stappen. 
 • Je hebt hoge standaarden en wilt het nu echt serieus aanpakken en een kwaliteitsprogramma neerzetten waar je klanten positief over praten.
 • Je bent klaar met het nog langer uitstellen want je weet dat dit de zet is die je veel groei op gaat leveren en waarmee jij van veel grotere waarde en betekenis gaat zijn voor je klanten.

“Een kwaliteitsprogramma waar klanten maximaal resultaat uithalen is je beste marketing ooit”

 

 

BUNDLE 395,- ex

i.p.v. €2.496,- ex

Create your method & online program

We starten 1 december! De korting geldt t/m 30 november 00:00 uur. 

 • 1 jaar toegang tot Maak je online programma (t.w.v. 997,-)
 • 1 jaar toegang tot Maak je methode (t.w.v. 275,-)
 • 1 jaar toegang tot de Bonuslessen (t.w.v. 500,-)
 • Online kick-off sessie (t.w.v. 125,-)
 • Online boost-sessies (t.w.v. 375,-)
 • Online celebrate sessie (t.w.v. 125,-)

Maak je methode en maak je online programma

“Door de upgrade lanceerde ik mijn programma steviger, met meer waarde en vertrouwen”

Ik bied een programma aan die helpt om jouw purpose te vinden én concrete stappen te zetten in wie jij echt wilt zijn. Mijn programma voelde goed maar het voelde ook ergens nog wel wat “wiebelig”. Nog wat twijfelachtig over wat precies de kern en de opbouw zou zijn. Ik had wel ideeën, maar ze kwamen nog niet echt samen.

Mijn deelname aan Bundle heeft nog meer structuur gebracht in mijn programma. Daarnaast heb ik nog betere keuzes gemaakt qua werkvormen die helemaal passen bij de cursus, waardoor de deelnemers er nog meer waarde uithalen.

Vooral om alle stappen goed te doorlopen, dus niet alleen de inhoud maar bijvoorbeeld ook de onboarding. Daarnaast heeft de blended learning wel echt nog meer mijn ogen geopend, er is zoveel meer mogelijk. Maar ik ben vooral wel echt gaan denken vanuit mijn klant ook: hoe kan ik ervoor zorgen dat ze zoveel mogelijk uit het programma halen? Dus niet alles focus op de sales, maar juist ook op het doorlopen van het programma.

Ik voel na mijn deelname een verschil in waarde en mijn programma is dan ook in prijs verhoogd, omdat ik nu zeker de waarde er van inzie.

Bundle is een heel volledig en duidelijk gestructureerd programma, wat ervoor zorgt dat je echt alles uit het programma haalt. Daarnaast zijn de groepscalls ook heel waardevol.

Create your method & online program heeft me enorm geholpen om nog meer waarde te geven aan mijn programma. Door Jette haar expertise en enthousiasme heeft mijn bestaande programma een upgrade gekregen, door echt goed te kijken naar de opbouw, onboarding van de deelnemers en het doorlopen van het programma. De groepscalls vond ik heel waardevol, omdat je echt 1:1 feedback van Jette krijgt. Mijn nieuwe programma lanceerde ik daardoor steviger, met meer waarde en vertrouwen. En dat is uiteindelijk wat je wilt!

Hilde Eisma

Founder Monday, www.mon-day.nl

“Jette heeft mij ontzettend goed geholpen om mijn online programma vorm te geven en stevig neer te zetten.

Ze luistert goed, schakelt snel, begrijpt je, en weet waar ze het over heeft.

Dankzij haar hebben we echt in korte tijd een kwaliteitsprogramma kunnen neerzetten.
Ik ben haar echt heel erg dankbaar en kom zeker in de toekomst bij haar terug!”

Willemijn Welten

“Jette heeft mij ontzettend goed geholpen bij het opzetten, structureren en creëren van mijn online programma én groepsprogramma. Jette is er ontzettend goed in om de ideeën die jij in je hoofd hebt eruit te halen en in concrete en overzichtelijke stappen om te zetten. Door haar hulp is het gelukt om mijn methode voor energiebescherming overzichtelijke en gestructureerd in online modules te gieten. Waar mijn klanten zelfstandig doorheen kunnen werken en echt het maximale uit dit programma kunnen halen. Jette is een echte vakvrouw die in alles laat zien dat ze de kennis en expertise bezit over waar een online programma aan moet voldoen, en hoe je deze kunt opzetten om het beste leerresultaat bij jouw klanten te bewerkstelligen”.

Marije de Jong

“Jette is een kei in het (om)vormen van jouw online-cursus naar een high end groepsprogramma, met enorm veel waarde voor de deelnemers. Omdat zij zoveel ervaring heeft met het ontwikkelen van professionele programma’s kan zij als geen ander meekijken, adviseren en je klaarstomen voor een lancering.
Jette heeft mij enorm geholpen om de puntjes op de i te zetten bij het programma waar ik al jaren mee bezig was. En zij heeft gezorgd dat ik mij veel zekerder ben gaan voelen over wat ik te bieden heb en over hoe het programma in elkaar zit. Haar enthousiaste en inlevende manier van werken heeft mij een prettige duw in de rug gegeven om nu echt te gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan”.
Eline Pellinkhof

“Ik voel me enorm trots, blij, meer dan tevreden, vol zelfvertrouwen en heb zin om mijn programma’s te draaien!”

Mijn programma was een idee maar nog niet meer dan dat. Ik had nog niet eerder een programma gemaakt, enkel een korte videoles. Maar ik voelde heel duidelijk dat dit was wat ik te doen had, om veel mensen te kunnen helpen met het creëren van hun authentieke en optimaal woon- en werkomgeving. Dit is waarom ik al die jaren heb gestudeerd en verschillende banen heb gedaan. Het is de bedoeling om dit samen te bundelen in mijn methode en programma’s.

Mijn deelname aan Bundle heeft ervoor gezorgd dat ik mijn unieke C6 methode heb gemaakt: Clarity – Concept – Collect – Canvas – Create – Check. Wat ik vervolgens heb kunnen afgieten in 2 programma’s:My Home is my Canvas’ – voor bewoners en ‘My (home) Office is my Canvas’ – voor werknemers die hybride (thuis) werken.

Vervolgens heb ik verschillende doelgroepen benoemd en aparte salespages gemaakt, want die klanttaal is zo belangrijk om mensen aan te spreken en klant te laten worden. Dat waren mega inzichten.

Ik voel me enorm trots, blij, meer dan tevreden, vol zelfvertrouwen en zin om te draaien!

De boostcalls zetten me enorm AAN en de vragen vanuit de groep waren ook altijd relevant voor mijzelf. Zo leerde ik onverwacht meer en dat is altijd fijn. Bovendien kwam via de 2e boostcall de naam van mijn programma. Heel tof hoe dus een vraag stellen in de groep tot een geniale oplossing leidt. Heb nog die dag de domeinnaam geclaimd en een paar maanden later is de website live gegaan.

Ik raad Bundle zeker weten aan aan andere ondernemers!! Het houdt je enorm scherp en is heeeel veel waard.

Het is zo fijn om een online programma te hebben want dit maakt je los van het uurtje-factuurtje model en geeft dus heel veel vrijheid qua tijd (die ik wil als vrouw en als moeder). 

Het is heel cool om een eigen methode te ontwikkelen en vind de online mogelijkheden van programma’s maken echt heel vet. Ik word hier heel gelukkig van!

Anke van Eck - van Looveren

homecoachclub.com

Veelgestelde vragen

Ik heb al een online programma maar ik voel me er onzeker over, kan ik meedoen?

Ja zeker. In mijn programma’s leer je hoe je vanuit een stevig ontwerp én jouw unieke aanpak (methode!) je programma goed opbouwt. Mijn filosofie is dat je programma eerst goed moet vóelen voor jezelf. Dit zit hem in het omhoog halen van jouw unieke toegevoegde waarde én het concreet maken van het verschil dat jij voor jouw klanten maakt met jouw programma. Vervolgens moet het programma goed wérken voor je klant (en voor jou). Hiervoor heb ik mijn wetenschappelijke onderwijskundige kennis en trainers ervaring omgezet in praktisch toepasbare stappen om te gebruiken voor jouw programma. Ofwel een bewezen stappenplan dat je keer op keer kan gebruiken om programma’s te maken.
Je gaat merken wanneer je programma goed voelt én goed werkt, je je programma vanuit trots en vertrouwen gaat verkopen.

Liever samen naar jouw programma kijken en deze optimaliseren? Hier lees je alles over mijn Optimize in a day.

Wanneer vinden de online sessies plaats?

Alle sessies vinden online plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je de link voor toegang tot de sessies.

 • Online kick-off groepssessie: donderdag 1 december van 20:00 tot 21:30 uur
 • Online boost call 1: dinsdag 20 december van 10:00 – 11:30 uur
 • Online boost call 2: donderdag 12 januari 10:00 – 11:30 uur
 • Online boost call 3: dinsdag 31 januari 10:00 – 11:30 uur
 • Online gastles ‘sales’: donderdag 16 februari van 10:00 – 11:30 uur
 • Online celebrate sessie: dinsdag 28 februari van 10:00 – 11:30 uur

Kan je er een keer niet bij zijn? No worries! Je ontvangt van iedere sessie de opname.

Hoelang heb ik toegang tot beide programma's?

Met deze bundel heb je een jaar lang toegang tot mijn 2 online programma’s:

 1. Maak je methode
 2. Maak je online programma 

Beide online programma’s vind je in mijn Aanbod Academie. Hier vind je per programma alle video’s, werkboeken en opdrachten waarmee jij je eigen methode én online programma creëert.

Ik loop al zo lang met het idee rond en ben al zo vaak opnieuw begonnen aan mijn programma, is dit voor mij?

Yup, precies voor jou.

Onder ieder impactvol programma ligt namelijk een methode. Zolang die nog niet kristalhelder is, zal je geen richting en focus ervaren in je creatieproces.

Dit gebrek aan structuur en overzicht kan je motivatie steeds compleet wegnemen. Gevoel dat je als een kip zonder kop bezig bent of loop je continu vast? Laat mij je meenemen in een structuur waarmee je je programma wél neerzet, afrondt en verkoopt.

“Al mijn kennis, ideeën en ervaringen gestructureerd tot mijn methode”

Ik wilde mijzelf uitdagen om alles wat ik heb verzameld aan ideeën en (werk)ervaring te structureren.
Ik heb bij wijze van spreken 100 ‘methodes’ in mijn bagage zitten, en hoe ga ik dit trechteren tot 1 die ik via een programma wil delen?
Ik vaar van nature op mijn intuïtie en improvisatie, waarbij de vraag van de coachee centraal staat. Deze vraag onderzoeken op verschillende manieren, is wat ik doe en te bieden heb. Dit insluiten tot een ‘methode’ vraagt om andere talenten. Dat is de uitdaging. En ben ik door het volgen van jouw online programma weer met andere ogen gaan zien.
Deelname aan Bundle en jouw kennis en de ervaringen van de andere deelnemers heeft ervoor gezorgd dat ik in stappen ben gaan denken, meer modulair. Het is voor mij gaan leven en ik herken nu de ‘stappen’ in mijn werk.

De Bundle raad ik zeker aan aan ondernemers die ook hun eigen methode en programma willen. De 2 programma’s binnen Bundle zijn zeer informatief en zetten je in de actie modus. Het helpt je in stappen denken en doen.

Jacobine van de Ree

Loopbaan- en talentcoach, bienfuture.com