fbpx
Master your program - High impact groepsprogramma's

“Wil jij je 1 op 1, groeps- of online programma naar een hoger niveau tillen?

Grotere transformaties bij je klanten realiseren

zonder meer begeleidingsuren in te plannen?

En hierdoor je programma’s nog makkelijker verkopen tegen een hogere prijs?”

Je programma’s zijn het goud in je business.

Master ze en maak moeiteloos de impact die jij hier te maken hebt. 

R

Je biedt met succes al high end 1 op 1, online en/of groepsprogramma’s aan en wilt deze naar een hoger level tillen.

R

Je wilt je klanten alleen het meest waardevolle aanbieden en tegelijkertijd de vrijheids-vruchten plukken van jouw keuze voor het ondernemerschap. 

R

Je geloof niet alleen in online programma’s zonder begeleiding maar ziet wel de kansen die ze jou als ondernemer bieden.

R

Vrijheid is belangrijk voor je en tegelijkertijd leef je voor verbinding en het in gang zetten van een verandering bij jouw klanten.

R

Je weet dat er meer uit je programma(s) te halen is en als je die voldoening en stevigheid weer voelt, je de prijs vol vertrouwen mee kan laten groeien.

R

Je zoekt die steady basis in je business en wilt moeiteloos ondernemen, het liefst zonder lanceringen 

“Ik voel me nu zeker en weet dat m’n programma goed in elkaar zit”

Jette is een kei in het omvormen van jouw online-cursus naar een high end groepsprogramma, met enorm veel waarde voor de deelnemers. Omdat zij zoveel ervaring heeft met het ontwikkelen van professionele programma’s kan zij als geen ander meekijken, adviseren en je klaarstomen voor een lancering.
Jette heeft mij enorm geholpen om de puntjes op de i te zetten bij het programma waar ik al jaren mee bezig was. En zij heeft gezorgd dat ik mij veel zekerder ben gaan voelen over wat ik te bieden heb en over hoe het programma in elkaar zit. Haar enthousiaste en inlevende manier van werken heeft mij een prettige duw in de rug gegeven om nu echt te gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan.
Eline

“Vanuit een ongekende flow zette ik mijn programma neer”

Zoek je een super betrokken, professionele, inlevende, creatieve programmaspecialist die de vele ideeën en waarde die je in je hebt omhoog haalt, stroomlijnt, aanscherpt en er ook nog eens een schep bovenop doet? Dan is Jette echt je vrouw!

Als holistische Life & Business coach wilde ik echt iets unieks en waardevols creëren voor mijn klanten. En ik wist dat ik niet zelf moest gaan zitten aanmodderen. Wil ik next level kwaliteit bieden, dan was ik me heel bewust dat ik ook de beste nodig had om me hiermee te helpen. Practice what you preach, toch?

Jette is echt een stralende bron van energie en scherpte. Iemand die echt naast je staat in je creatieproces. Een rots. Flexibel, enthousiast en laat je in jezelf geloven. We gingen al tijdens het eerste gesprek in een heerlijke high vibe en dat werd alleen maar sterker. Jette drukte op mijn creatieknop en er ontstond een ongekende flow van alles wat er in mij zat. Ze stimuleert om het beste uit mezelf te halen, en tegelijkertijd weet ze alle brei te structureren en de leerflow to the point te houden, zodat de deelnemer de beste ervaring heeft. Ze houdt me scherp en gefocust, waardoor ik niet alle kanten op vlieg. En als ik dat dan toch doe, haalt ze me in no-time terug.

Jette vangt goud van anderen, maar goud is ze zelf ook! Zonder haar begeleiding had ik mijn programma nooit zo sterk kunnen neerzetten!

Marjolijn Desmet

Jette hielp me een programma mét uitdagende werkvormen te bedenken”

Werken met Jette is een boost voor je onderneming. Ze luistert goed naar de behoefte die je hebt, tunet erop in en past waar nodig haar programma aan naar jouw wensen. Ik wist voordat ik met het traject startte al wat de rode draad van mijn programma moest worden, maar had niet de didactische skills om me echt zeker te voelen over de inhoud. Jette hielp me een methode met uitdagende werkvormen te bedenken voor mijn deelnemers, zorgde voor flow in het geheel en coachte me als ik vastliep. Met name dat laatste vind ik ge-wel-dig aan haar: ze laat je in je waarde, geeft ruimte aan jouw tempo, en stookt met de juiste vragen je vuurtje dusdanig op dat je alles aankunt. Bovendien heeft ze een geweldig netwerk van mensen om zich heen, waardoor je meteen de juiste persoon te pakken hebt als je een deel van het maken van je programma wilt uitbesteden. Dankzij Jette voel ik weer wat ik te geven heb, wat ik anderen gun, en dat er genoeg mensen zijn die daarop zitten te wachten.

MIrjam Hoekstra

Wil jij je huidige programma upgraden naar een transformatief 5.000,- + programma?

=

Waarmee je je business 10x slimmer en lichter inricht en dat je tegen een high end prijs kunt verkopen? 

=

Waarmee je jouw unieke methodes nog meer verdiept zodat jouw klanten hier het maximale resultaat uit halen? 

=

Dat je continu nog makkelijker verkoopt omdat je trots op je programma bent en je klanten hier steeds duurzame veranderingen in doormaken. 

=

Dat je zowel als low end product zónder jouw begeleiding (= passief inkomen) als high end programma met jouw begeleiding (= high impact) kunt aanbieden. 

=

Dat je blended en didactisch optimaal inricht zodat het jouw klant de grootste transformatie oplevert en jou meer vrijheid en omzet. 

=

Zodat jij nog veel meer impact in de wereld maakt én tegelijkertijd zelf alleen nog maar de rol van coach en leider vervuld en verstevigd. 

=

Dat jouw meest waardevolle masterpiece vormt waarin al jouw kennis, ervaringen en tools zijn verankerd?

=

En je de tools en de kennis bezit om je eigen aanbod en programma’s én die van jouw klanten steeds weer impactvoller te maken.

=

Waarmee je klanten grotere successen behalen en ambassadeurs worden en jij makkelijker een (next level) klant aantrekt.

‘Ik ben nu mega trots en zelfverzekerd over het programma dat ik heb neergezet!’
Toen voor mij duidelijk werd dat ik mijn online programma: Meesterschap in ADHD neer wilde gaan zetten, in een vrij korte tijd, wilde ik het goed doen! En daarbij hoorde voor mij een coach die verstand van zaken had en mij kon begeleiden in het proces. Jette ging meteen full in tijdens ons eerste gesprek, waar ik mega geïnspireerd raakte door haar scherpte in het meedenken met mogelijkheden voor mijn Programma (en mijn business). Ik vond het dus ook niet zo moeilijk om met haar een traject aan te gaan. En dat is de beste investering die ik afgelopen jaar heb kunnen maken!
Ik wist voor ik het traject startte niet goed waar te beginnen en hoe overzicht te creëren en focus te behouden (iets waar zowel ik als mijn doelgroep tegen aan lopen). Maar dankzij Jette ging ik als een speer, de kick-off dag was een mega fijne start, waarin de fundering van het programma eigenlijk meteen al goed stond. Haar online programma wat daarop aansloot is echt super waardevol, voor mij PRECIES wat ik nodig had. Het programma was voor mij boven verwachting en een ontzettende inspiratie voor mijn eigen programma. Het hielp me stap voor stap mijn programma goed in elkaar te zetten. De combinatie van het online programma en de losse sessies met Jette waren top. Waar ik soms nog een vol hoofd kon hebben en overzicht verloor, was dat na een sessie met Jette over en stond ik weer op scherp. Het is onwijs fijn om met Jette te werken en ze is onwijs scherp in ideeën concreet maken en deze goed neerzetten.
Ik ben nu mega trots en zelfverzekerd over het programma dat ik heb neergezet! Het is echt een goed, stevig programma geworden bomvol waarde. Een traject met Jette raad ik elke ondernemer aan die een goed (next level) programma wil gaan maken, maar ook wanneer je programma een update kan gebruiken, als je echt next level wilt gaan.
Nogmaals dank dank dank lieve Jette, heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen! 
Danielle Meesters

ADHA coach, www.vivecoaching.nl

“Goed ingerichte programma’s zorgen voor flow, impact, ease en succes voor jou én je klant!”

“Ik weet nu hoe mijn deelnemers het beste resultaat uit mijn programma halen”

Jette heeft mij ontzettend goed geholpen bij het opzetten, structureren en creëren van mijn programma. Jette is er ontzettend goed in om de ideeën die jij in je hoofd hebt eruit te halen en in concrete en overzichtelijke stappen om te zetten.

Met haar hulp en waardevolle feedback hebben we o.a. mijn methode voor energiebescherming overzichtelijke en gestructureerd in online modules gegoten. Waar mijn klanten zelfstandig doorheen kunnen werken en echt het maximale uit dit programma kunnen halen, door de verschillende leervormen die ik op aanraden van Jette aanbied.

Jette is een echte vakvrouw die in alles laat zien dat ze de kennis en expertise bezit over waar een online programma aan moet voldoen, en hoe je deze kunt opzetten om het beste leerresultaat bij jouw klanten te bewerkstelligen.

Ik ben zo enthousiast over de expertise van Jette dat ik haar ook heb gevraagd mij te helpen bij mijn nieuwe blended groepsprogramma. Ik kijk er nu al naar uit om weer met haar samen te werken!

Marije de Jong

“Ik heb nu mijn eigen programma dat volledig bij mij past en dat is echt fantastisch!”

Ik ben bij Jette terecht gekomen, omdat ik graag mijn eigen programma wilde maken.
Al een langere tijd was dit iets wat op mijn to do list stond, maar ik wist zelf niet zo goed waar ik moest beginnen. Ook had ik geen idee wat ik wel en niet in mijn online programma wilde hebben, doordat ik dit niet zo goed wist was ik ook heel goed in uitstellen.
Samen met Jette heb ik echt de inhoud van mijn programma gevangen, echt een feestje om samen met haar te doen!
Zij hielp mij om stap voor stap het programma te maken. Ik heb nu mijn eigen programma dat volledig bij mij past en dat is echt fantastisch! Daarnaast leerde ik ook nog veel van Jette over hoe deelnemers het makkelijkst tot leren komen en hoe ik andere dingen het beste kon aanpakken. Dit zorgt ervoor dat mijn programma ook echt impact gaat maken. Als ik dit programma niet gevolgd zou hebben, dan zou ik nu nog steeds zoekende zijn en weet ik zeker dat mijn programma er nu niet was geweest.

Iris Mulder

“Ik heb een stevig programma waarmee mijn klanten blijvende resultaten boeken”

Het traject van Jette ben ik gaan volgen omdat ik nog geen ervaring had met het maken van programma’s, maar het wél meteen goed wilde doen!

Jette is een heerlijk positief persoon om mee samen te werken. Zij weet heel goed hoe je een deelnemer in flow krijgt en houdt en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze jouw programma niet alleen fijn doorlopen, maar er ook blijvende resultaten mee boeken. Daar is het mij ook echt om bedoeld!

In het creatieve proces kom je aardig wat obstakels in jezelf tegen 😉 Jette wist deze steeds te tackelen en mij weer te motiveren om door te gaan.
Op de inhoud is Jette superscherp. Telkens als ik dacht dat ik er het maximale had uitgehaald, merkte zij verbeteringen op en deed zij creatieve suggesties. Dit heeft mijn programma nog sterker gemaakt. Ik sta nu volledig achter mijn product en heb zin om het de wereld in te slingeren!

Wendy van Loon

Voor ondernemers met eigen programma’s die leven voor verandering en verbinding en werken voor vrijheid

Ik ontwikkelde een traject speciaal voor ondernemende coaches met een goedlopend bedrijf die hun eigen programma’s naar een volgend level willen tillen zodat hun klanten er het maximale resultaat uit halen. 

Een 6 maanden traject waarin we jouw programma’s nog waardevoller maken, omzetten naar een 5.000,-+ groepsprogramma, je eigen methodes verdiepen, jouw belofte en opbrengsten magnetisch weergeven op je salespages, je huidige (online) programma’s reviewen en didactisch versterken, waarde toevoegen aan de groepsmomenten, je programma simpel maar effectief inrichten zodat het meer rust en tijd oplevert en je alle kennis en handvatten krijgt om ook het aanbod van jouw klanten succesvoller te maken.

Zodat jij 100% het leiderschap kunt pakken binnen je programma, jouw programma meer stevigheid, continuiteit, groei en vertrouwen brengt in je business en je je programma nog makkelijker verkoopt aan jouw (next level) klanten.

“Stop shrinking yourself to fit into places you’ve outgrown”

Veelgestelde vragen

Ik heb al een programma staan maar voel dat ik er veel meer uit kan halen. Is het Master Your Program geschikt voor mij?

Ja dan is het traject geschikt voor jou.

  • Ik help je om van 1 op 1 naar een groepsprogramma te gaan.
  • Je online programma’s te verstevigen zodat je ze als losse producten kunt verkopen en waar je klanten grote successen mee behalen én ze als onderdeel te intergreren in je groepsprogramma
  • En je groepsprogramma te optimaliseren zodat jij kunt gaan léiden, je klanten meer resultaat behalen, je een next level klant aantrekt en het verkoopt tegen een hogere prijs.

Hoe is het Master Your Program traject opgebouwd? Krijg ik 1 op 1 begeleiding?

Ja, ik begeleid je persoonlijk tijdens live dagen en online calls. 
Verder zijn er online momenten zoals reviewcalls en samenwerkdagen waar je in contact bent met andere ondernemers die ook hun programma’s aan het creëren en optimaliseren zijn. 
Daarnaast krijg je toegang tot mijn Aanbod Academie waar je toegang krijgt tot alle kennis, stappen en tools om o.a. methodes en online programma’s op te zetten, krijg je 24/7 toegang tot de community om al je vragen te stellen en zijn er gastlessen verzorgd door toonaangevende ondernemers. 

Ik heb interesse in het Master Your Program traject. Wanneer kan ik starten?

Ik werk zonder lanceringen (iets wat ik jou ook ga leren) en je kunt op ieder gewenst moment starten. Plan hier even een call in, dan bepalen we de beste startdatum voor jou.

Ik heb vooral een blokkade op het verkopen van mijn 5.000+ programma, gaan we daar ook mee aan de slag?

Ja, in het traject werk ik naast advies en coaching ook met EFT. Eft staat voor Emotional Freedom Techniques. Een wetenschappelijk bewezen methode om blokkades, remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Waarom duurt het traject 6 maanden? Kan het ook korter?

Nee, dat het traject 6 maanden duurt is een bewuste keuze. De 6 maanden zijn zowel afgestemd op de fasen van gedragsverandering als het behapbaar kunnen doorlopen van alle stappen om het gewenste resultaat te behalen. Zodat je naast het draaien van je business op een ontspannen en overzichtelijke manier je programma aan het upgraden bent.  

Ik heb nog wat vragen, kan ik je spreken?

Plan hier even een belletje in op een geschikt moment voor jou, dan kijken we of dit traject nu voor jou geschikt is en beantwoord ik je vragen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen.