fbpx
Maak je Methode
Wil jij ook hét ding dat ALLE succesvolle ondernemers hebben, dat hen vrij maakt, waar ze bekend om zijn, waarmee ze opschalen én waar ze impact mee maken? 
R

Lukt het niet om je bedrijf op te schalen en een steady plek in de markt te claimen?

R

Heb je nog niet de juiste woorden en taal om je klanten uit te leggen wat werken met jou precies oplevert?

R

Vind je het lastig om de rode draad te zien in wát je precies doet? Voelt het soms alsof je ‘maar wat doet’?

R

Zit je soms ‘vast’ in je business en verlang je naar meer gemak en vrijheid?

R

Speel je al lange tijd met het idee van je online aanbod maar loop je vast bij het uitwerken hiervan? 

R

Leg je nu vaak 1 op 1 hetzelfde uit aan je klanten, ben je er eigenlijk op uitgekeken en wil je dit veel efficienter doen? 

R

Doen veel mensen hetzelfde als jij en voel je je niet onderscheidend?

R

Weten je klanten je nu nog niet goed genoeg te vinden en loop je soms vast in salescalls als het over de opbrengst van jouw aanbod gaat?

“Onder ieder schaalbaar en goedwerkend aanbod ligt een methode”

Jouw gouden methode

Er zijn natuurlijk ontzettend veel redenen waarom een ondernemer uiteindelijk succesvol wordt. Maar als je naar top ondernemers en coaches kijkt, zoals Marie Forleo, Tony Robbins, Gabby Bernstein, Abraham Hicks, Eelco de Boer, die hun kennis verkopen én transformaties realiseren, steekt er 1 element torenhoog bovenuit:

Waar zij mee opvallen, wat hen aantrekkelijk maakt, waar ze miljoenen mee verdienen en waar zij zich mee onderscheiden zijn hun eigen methodes. Het inhoudelijke fundament waarop hun aanbod gebouwd is. Een eigen manier waar zij in geloven, die behapbaar is voor hun klanten én die bewezen resultaten oplevert!

Maar kijk ook bijvoorbeeld naar:

 • Manifesteren (Abraham Hicks)
 • Diëten (Sonja Bakker)
 • Fitness (My personal body plan)
 • Opruimen (Marie Kondo)
 • Hardlopen (Evi)
 • Bewustwording (NLP)

Allemaal methodes die jou helpen een bepaald resultaat te behalen. Allemaal mensen waar je je mee kunt identificeren en die hun eigen bewezen aanpak delen zodat jij zelf het succes kunt realiseren. Een methode die soms wel miljoenen mensen bereikt. Wat zou dat betekenen voor je business? 

Klanten wíllen weten waarom ze bij jou moeten zijn. Mensen willen op een goed verhaal kunnen aanhaken en aan de hand genomen worden. Je methode vormt dit verhaal én daarmee het fundament onder je (online) aanbod. 

En ook jij kunt die gouden methode in je eigen business ontdekken. En je hoort hier vrijwel niemand over. En zeker niet HOE je dan je methode maakt. 

“Alle losse eindjes zijn bij elkaar gekomen”

Ik was op zoek naar houvast en structuur in alle losse ideeën en inhoud in mijn bedrijf. “Hoe breng ik het bij elkaar, hoe maak ik er een geheel van, maar vooral ook: wat maakt het sterk?”

​De training zorgde er écht voor dat alle losse eindjes bij elkaar kwamen en in een juiste volgorde kwamen. En het meest toffe vind ik dat dát gewoon mijn eigen methode is en dat het ook nog eens super gaaf in beeld is gebracht met een afbeelding. Mijn manier, waarvan bewezen, dat het je helpt je eigen vuur te vinden, te voelen én te verankeren. Met deze methode ligt de basis voor mijn aanbod.

​​​Echt een praktische en sterke training die je je eigen methode oplevert. Zo tof! Het was de investering zeker waard!

Super waardevol! Dankjewel voor alles!

Sijtske Deinum

Sijtskedeinum.nl

“Mijn unieke waarde is concreet geworden, ik heb helderheid en voel me vrijer”

Ik was op zoek naar een manier om mijn eigen waarden en de methoden waarin ik 100% geloof te filteren uit mijn rugzak vol opleidingen en ervaringen. Om voor mezelf meer focus en houvast aan te brengen, en meer helderheid voor (toekomstige) klant te scheppen.

Ik wilde nog meer niche creëeren, zonder het gevoel te hebben daarbij dingen te moeten laten vallen die ik nog wel heel waardevol vind.

De training heeft me geholpen om mijn unieke waarde die ik kan toevoegen concreet te maken door het uit te schrijven en te zien dat het allemaal klopt.

De training zelf was heel mooi opgebouwd in kleine behapbare stappen. En ik weet dat dit heel goed werkt als methode, kleine stappen, maar het is altijd een uitdaging om ook echt de stappen klein te houden en niet te veel te willen geven, omdat dat je klant zal overvoeren. Het is fijn om dit als voorbeeld in jouw training te zien en te merken dat dit werkt. Voor mij een mooie houvast om dit in de toekomst ook te gaan toepassen.

De training heeft me meer helderheid gegeven en een vrijer gevoel. Dat levert energie op om verder te kunnen.

Als ik de training niet had gevolgd dan was ik meer versnipperd blijven denken over mijn aanbod.
Dankjewel!

Sjoukje Bonnema

Inner Grow Coach, innergrow.nl

Hoe ik tot mijn goedwerkende aanbod kwam

In 1 jaar van zzp-er naar ondernemer
Door mijn eigen methodes te ontwikkelen kon ik uitgroeien van zzp-er naar (online) ondernemer. Eindelijk kon ik het harde werken, husselen en de maatwerktrajecten achter me laten en zette ik mijn eigen vaststaande aanbod op mijn website. 

Methodes maken begrijpelijk wat je doet richting je klant en zorgen dat jij jouw boodschap op grote schaal kunt verkopen. Methodes maken je aanbod tastbaar en geven het betekenis voor je klant. Ofwel een methode is de start van een succesvol (online) bedrijf met een groot bereik en een grote impact.

“Met een methode begeleid je jouw klanten stap voor stap in flow naar het gewenste resultaat”

“Ik heb ontzettend veel rust omdat ik EINDELIJK mijn 1001 interesses en ideeën in een mooie methode heb kunnen samenvoegen”

Allereerst wil ik graag benoemen dat ik ontzettend blij ben met het “maak je methode” programma. Ik moet toegeven dat ik toen ik begon een beetje sceptisch was, omdat de inhoud mij bij het scannen van het
document summier leek. Dit kwam vooral omdat ik het gratis e-book “vind je goud” al zo uitgebreid en sterk vond, dat ik onbewust misschien een groter programma had verwacht.  Ik ben echter zeer onder de indruk
van die summiere content. Het is kort en bondig en toch JUIST heel erg to the point, met exact de juiste hoeveelheid diepgang en vragenstelling, om tot de juiste antwoorden en inzichten te komen. Ik
ben echt tot “lightbulb” momenten gekomen en heb voor mijn gevoel nu EINDELIJK mijn 1001 interesses en ideeën in een mooie methode kunnen samenvoegen. Je hebt mij geholpen een duidelijke visie voor mezelf te creëren en zelfs meer inzicht en  vertrouwen in mijn eigen kennis, skills en capaciteiten gegeven. Hierdoor heb ik de chaos in mijn hoofd kunnen transformeren naar een overzichtelijke methode op papier. En het mooiste cadeautje is dat dit mij ontzettend veel rust geeft en het gevoel dat ook ik dus gewoon echt iets moois, mijn goud!, in de wereld kan zetten. Dus heel erg bedankt daarvoor!

Selina Straver

Wild woman, coach & educator , www.forestoffreyja.com

Ben jij een ondernemer die: 
R

Haar eigen methode(s) wilt ontdekken? (Spoiler! Iedereen heeft ze!)

R

Een aanbod wilt verkopen dat je stevigheid en innerlijke geruststelling geeft? 

R

Droomt van een eigen online aanbod en een vitaal bedrijf

R

Van zzp-er richting het ondernemerschap wilt groeien?

R

Zich wil onderscheiden in de markt? Nooit meer concurrentie? En nooit meer twijfelen over WAT je doet?

R

Haar expertise ‘handen en voeten’ wilt geven? 

R

Haar expertise op een aantrekkelijke manier in de markt wil zetten?

R

Vanuit flow in korte tijd de inhoud van je dienst, online training of programma wilt neerzetten?

 

 

Ik nodig je uit om jouw methode zich te laten ontvouwen!

Online training ‘Maak je methode’

In de online training ‘Maak je methode’ help ik jou om in 5 weken je inhoudelijke goud vast te grijpen zodat jij je unieke waarde gaat zien én je je (online) aanbod kunt gaan vormen zodat je je bedrijf kunt opschalen. Want onder ieder verdienmodel van een ondernemer die kennis verkoopt, ligt een inhoudelijke methode! 

In deze 5-weekse training neem ik je stap voor stap mee in het opzetten van jouw methode waarmee je zichtbaar en aantrekkelijk wordt in de markt, waarmee jij je expertise duidelijke en aantrekkelijk communiceert richting je klanten én waarmee jij vanaf nu zowel je offline aanbod als online aanbod moeiteloos uitbouwt!

 Na de online training:

 • Heb je je eigen, unieke methode
 • Voel je jouw unieke waarde waardoor je makkelijker verkoopt
 • Ben je niet meer ‘een van de vele’ in de markt
 • Heb je de woorden die resoneren bij jouw klant en waarmee je makkelijk je salespage schrijft 
 • Vertel je in 1 zin wát je precies doet in je bedrijf en wat dat oplevert 
 • Ken je de stappen om te allen tijde nieuwe methodes te maken
 • Weet je welke diensten en/of producten je gaat aanbieden en hoe je hier je methode in verwerkt
 • Weet je hoe je jouw aanbod met jouw methode kunt opschalen
 • Is jouw expertstatus verhoogd en weten klanten je sneller te vinden
 • Voel je een stevige basis om vanuit flow nieuwe diensten en producten te creëren

De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. 

‘Ik gebruik de stappen nog steeds om mijn masterclasses en trainingen te updaten’

De stappen die ik tijdens ‘Maak je methode’ heb geleerd gebruik ik nog steeds. Om mijn masterclasses, online cursussen en om oude cursussen te updaten.

Ik ben enthousiast over ‘Maak je methode’, vooral de fijne handvatten en behapbare stappen die Jette daarin aanbiedt en het sterke resultaat wat daar als vanzelf uit volgt. De sessies met jou hebben mijn methode nog beter en krachtiger gemaakt.

Het heeft me in elk geval geholpen tijd te besparen en de ‘overkill’ aan informatie (waartoe ik best wel geneigd ben) te beperken tot dat waar het om gaat en wat ik wil overbrengen op mijn klanten en wat zij nodig hebben.

Blij dat ik ‘Maak je methode’ vorig jaar heb aangeschaft en nog steeds zoveel profijt van heb. Het was de investering dubbel en dwars waard! Dankjewel! 🙂

Daniëlle de Jong

Marketingstrateeg & Mentor, www.danielledejong.nl

“Een methode is het inhoudelijke fundament onder je aanbod en dé key om je aanbod schaalbaar te maken”