fbpx
High impact programma's
Voor ondernemers die mensen helpen transformaties door te maken.
Die voelen dat een meer schaalbaar programma de volgende stap is maar ook hun klanten persoonlijk willen blijven begeleiden.
Die gaan voor kwaliteit en hun programma in 1 keer goed en didactisch verantwoord willen opbouwen.
Die in hun aanbod meer stevigheid en vrijheid willen ervaren en hun klantenstroom en impact willen vergroten.

Je hebt een groeiende business, een bewezen aanbod en een constante klantenstroom, maar: 

R

Je zit in een dilemma want je gelooft niet in een standaard online programma want wat jij doet gaat veel verder dan alleen kennis delen.

R

Je loopt soms over want je helpt veel klanten 1 op 1, je voelt je gehaast en bent continu aan het rennen in je eigen business.

R

Je weet dat het anders kan en moet maar je loopt vast in hoe jij jouw aanbod slimmer kunt inrichten en meer online kunt werken.

R

Je hebt veel ideëen en denkt al maanden na over een online aanbod, maar tot nu toe staat er nog geen verkoopbaar product. 

R

Je voelt dat de ruimte in je business te krap wordt, je bent veel en hard aan het werk en legt keer op keer hetzelfde uit aan klanten. 

R

Je mist een stevig fundament in je aanbod dat door kan draaien zonder dat het afhankelijk is van jou. Je mist helderheid en structuur om dit te realiseren.

“Vanuit een ongekende flow zette ik mijn schaalbare programma neer”

Zoek je een super betrokken, professionele, inlevende, creatieve programmamaker die de vele ideeën en waarde die je in je hebt omhoog haalt, stroomlijnt, aanscherpt en er ook nog eens een schep bovenop doet? Dan is Jette echt je vrouw!

Als holistische Life & Business coach wilde ik echt iets unieks en waardevols creëren voor mijn klanten. En ik wist dat ik niet zelf moest gaan zitten aanmodderen. Wil ik next level kwaliteit bieden, dan was ik me heel bewust dat ik ook de beste nodig had om me hiermee te helpen. Practice what you preach, toch? 😉

Jette is echt een stralende bron van energie en scherpte. Iemand die echt naast je staat in je creatieproces. Een rots. Flexibel, enthousiast en laat je in jezelf geloven. We gingen al tijdens het eerste gesprek in een heerlijke high vibe en dat werd alleen maar sterker. Jette drukte op mijn creatieknop en er ontstond een ongekende flow van alles wat er in mij zat. Ze stimuleert om het beste uit mezelf te halen, en tegelijkertijd weet ze alle brei te structureren en de leerflow to the point te houden, zodat de deelnemer de beste ervaring heeft. Ze houdt me scherp en gefocust, waardoor ik niet alle kanten op vlieg. En als ik dat dan toch doe, haalt ze me in no-time terug.

Jette vangt goud van anderen, maar goud is ze zelf ook! Zonder haar begeleiding had ik mijn goud nooit zo sterk kunnen neerzetten 🌈🔥

Marjolijn Desmet

“Ik weet nu hoe mijn deelnemers het beste resultaat uit mijn online programma halen”

Jette heeft mij ontzettend goed geholpen bij het opzetten, structureren en creëren van mijn online programma. Jette is er ontzettend goed in om de ideeën die jij in je hoofd hebt eruit te halen en in concrete en overzichtelijke stappen om te zetten.

Door haar hulp en waardevolle feedback is het mij gelukt om mijn methode voor energiebescherming overzichtelijke en gestructureerd in online modules te gieten. Waar mijn klanten zelfstandig doorheen kunnen werken en echt het maximale uit dit programma kunnen halen, door de verschillende leervormen die ik op aanraden van Jette aanbied.

Jette is een echte vakvrouw die in alles laat zien dat ze de kennis en expertise bezit over waar een online programma aan moet voldoen, en hoe je deze kunt opzetten om het beste leerresultaat bij jouw klanten te bewerkstelligen.

Ik ben zo enthousiast over de expertise van Jette dat ik haar ook heb gevraagd mij te helpen bij mijn nieuwe blended groepsprogramma. Ik kijk er nu al naar uit om weer met haar samen te werken!

Marije de Jong

 High impact programma’s zorgen naast duurzame groei van je klant ook voor continue businessgroei voor jou.

Na 10 jaar voor grote bedrijven vele programma’s te hebben ontwikkeld én een burnout;), startte ik mijn eigen bedrijf. Ik startte met het aanbieden van coaching, dit werden later workshops, masterclasses en trajecten. Dat ik online programma’s voor mijn eigen bedrijf kon inzetten, had ik tot dan toe gewoon écht niet gezien.

Totdat ik het zo druk kreeg, klanten me goed wisten te vinden, m’n agenda altijd vol zat, ik me meer en meer specifiek op aanbod ging richten en ik verlangde naar meer vrijheid en tijdToen pas kon ik zien dat ik mijn eigen expertise voor mijn eigen bedrijf kon inzetten. Ik had bovenop mijn eigen ‘goud’ gezeten en niet gezien hoe waardevol mijn expertise voor anderen kon zijn.

Ik stelde mezelf de vraag: ‘Hoe tof zou het zijn als ik met een programma ondernemers kan leren hoe zij óók een schaalbaar programma maken?’ Ik ontwikkelde vervolgens dit programma. Waarin ik zowel alle wetenschappelijke kennis over programma’s en transformaties realiseren en het lerende brein maar ook juist de praktische stappen, formats, tools en tips deel.

Ik ontwikkelde dit programma speciaal voor ondernemers, coaches en trainers die een verandering in de wereld willen brengen! Die een goedlopend bedrijf hebben opgezet. Én die dromen van hun eigen schaalbare aanbod!

Een programma waarin ik je stap voor stap meeneem in het bedenken, maken en verkopen van goedwerkende programma’s.

Zodat jij een programma realiseert waarmee rust, flow, ease en stevigheid in je business komt. En je je klanten toch vanuit verbinding en met aandacht de mooiste successen laat behalen.

“Een goedwerkend aanbod maakt jou vrij als ondernemer!”

Droom jij van je meest waardevolle programma?

=

Waarmee jij jouw unieke waarde en methodes verankert en schaalbaar maakt?

=

Dat continu verkocht kan worden wat jou stevigheid, innerlijke geruststelling en zekerheid oplevert?

=

Dat voor jou licht voelt, met jou meegroeit en dat je tijd oplevert?

=

Dat niet alleen afhankelijk is van jouw begeleiding maar op zichzelf stevig staat en impact maakt?

=

Dat je in verschillende vormen kunt verkopen zoals een groepsprogramma en een 1 op 1 programma? 

=

Waardoor je een continue klantenstroom hebt en meer omzet maakt? 

=

Dat 100% eigen en authentiek voelt en dat jou onafhankelijk en vrij maakt?

=

Dat jouw masterpiece vormt waarin al jouw kennis, ervaringen en tools zijn verankerd?

 

“Een goed schaalbaar aanbod zorgt voor flow, impact en ease voor jou én je klant!”

 Voor ondernemers die leven voor verbinding maar werken voor vrijheid

Ik ontwikkelde een programma speciaal voor ondernemers, coaches en trainers die een verandering in de wereld willen brengen! Die een goedlopend bedrijf hebben opgezet. Én die dromen van hun eigen online aanbod!

Die niets liever doen dan persoonlijk in contact staan met hun klanten maar ook opzoek zijn naar een schaalbaar aanbod om hun eigen energie en tijd te bewaken. 

Een programma waarin ik je in 3 maanden tijd stap voor stap meeneem in het opzetten en inrichten van goedwerkende schaalbare programma’s. Zodat jij jouw programmaidee omzet in een daadwerkelijk verkoopbaar product.

Je ontdek het programma dat helemaal goed voelt voor jou, je krijgt alle stappen en begeleiding waarmee je in de creatieflow blijft, je ontdekt tips en tricks om je deelnemers het maximale uit je programma te halen en hoe je zorgt dat jouw programma in 1 keer zo stevig staat dat het jaren mee kan. Want alleen een gedegen opgebouwd product verdient zichzelf terug en werpt op de lange termijn vruchten af voor jou en de resultaten van je klant.

Zodat jij je aanbod slimmer inricht en er meer rust, flow, ease en stevigheid in je business komt.  Zonder kwaliteit in te leveren.

Na het programma:

 • Heb je je eigen unieke, schaalbare online programma
 • Heb je je programma vanuit een stevig ontwerp uitgebouwd
 • Heb je helder voor wie je programma is en wat je je klanten kunt beloven

 • Zit er een heldere opbouw en flow in je programma
 • Heb je je modules bepaalt, werkboeken en video’s gemaakt
 • Voelt je programma stevig en heb je zin om het in de markt te zetten
 • Heb je een resonerende salespage geschreven die de juiste klanten aantrekt
 • Heb je een stappenplan en formats waarmee je oneindig veel online producten kunt maken
 • Heb je toevoegingen aan je programma gedaan waarmee je de motivatie van je deelnemers verhoogt
 • Heb je uit al jouw informatie het meest waardevolle geselecteerd en in je programma verwerkt
 • Heb je goede prijzen en titels voor je programma
 • Voel je je unieke waarde waardoor je makkelijker verkoopt
 • Heb je een plan en funnel om jouw programma in de markt te zetten
Jouw Gouden Aanbod
“Jette hielp me een programma met uitdagende werkvormen te bedenken”

Werken met Jette is een boost voor je onderneming. Ze luistert goed naar de behoefte die je hebt, tunet erop in en past waar nodig haar programma aan naar jouw wensen.

Ik wist voordat ik met het programma startte al wat de rode draad van mijn cursus moest worden, maar had niet de didactische skills om me echt zeker te voelen over de inhoud.
Jette hielp me een methode met uitdagende werkvormen te bedenken voor mijn deelnemers, zorgde voor flow in het geheel en coachte me als ik vastliep. Met name dat laatste vind ik ge-wel-dig aan haar: ze laat je in je waarde, geeft ruimte aan jouw tempo, en stookt met de juiste vragen je vuurtje dusdanig op dat je alles aankunt.

Bovendien heeft ze een geweldig netwerk van mensen om zich heen, waardoor je meteen de juiste persoon te pakken hebt als je een deel van het maken van je programma wilt uitbesteden.
Dankzij Jette voel ik weer wat ik te geven heb, wat ik anderen gun, en dat er genoeg mensen zijn die daarop zitten te wachten. 

Mirjam Hoekstra

Creëer je high impact programma!  

Hervind jouw creatiekracht en creëer van binnenuit een ijzersterk inhoudelijke en schaalbaar programma dat jou meer omzet, overzicht en rust geeft en jouw deelnemers de resultaten waarvoor ze bij jou gekomen zijn.

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Over Jette

 

Als Programma- en Aanbodexpert help ik ondernemers met het vangen van hun goud en dit af te gieten in een goedvoelend én goedwerkend programma’s. Programma’s die echt het verschil maken in het leven van jouw klanten en daarmee in jouw leven. 

Zelf heb ik ervaren hoe een meer schaalbaar aanbod je vrij kan maken op ontzettend veel vlakken.

Mijn wetenschappelijke kennis over leren en het ontwerpen van impactvolle programma’s combineer ik met mijn ervaring als ondernemer met een schaalbaar aanbod.

En dit geef ik maar al te graag door aan mijn klanten. 

Zowel vanuit mijn kantoor in Utrecht als mijn Aanbod Academie verzorg ik 1 op 1 trajecten, groepsprogramma’s en online programma’s. Alles met tot doel om jouw unieke goud om te zetten in een (online) aanbod.

Want ik geloof dat we allemaal iets unieke op deze aarde komen brengen, er veel meer vrouwelijke energie de wereld in gezonden mag worden en dat een goedvoelend en goedwerkend aanbod jou vrij maakt als ondernemer. 

 

“Ik heb nu mijn eigen online programma dat volledig bij mij past en dat is echt fantastisch!”

Ik ben bij Jette terecht gekomen, omdat ik graag mijn eigen online programma wilde maken.
Al een langere tijd was dit iets wat op mijn to do list stond, maar ik wist zelf niet zo goed waar ik moest beginnen. Ook had ik geen idee wat ik wel en niet in mijn online programma wilde hebben, doordat ik dit niet zo goed wist was ik ook heel goed in uitstellen.
Samen met Jette heb ik echt de inhoud van mijn programma gevangen, echt een feestje om samen met haar te doen!
Zij hielp mij om stap voor stap het programma te maken. Ik heb nu mijn eigen online programma dat volledig bij mij past en dat is echt fantastisch! Daarnaast leerde ik ook nog veel van Jette over hoe deelnemers het makkelijkst tot leren komen en hoe ik alles eromheen het beste kon aanpakken. Dit zorgt ervoor dat mijn online programma ook echt impact gaat maken. Als ik dit programma niet gevolgd zou hebben, dan zou ik nu nog steeds zoekende zijn en weet ik zeker dat mijn online programma er nu niet was geweest.

Iris Mulder

“Ik heb een stevig programma waarmee mij klanten blijvende resultaten boeken”

Het Vang Jouw Inhoud programma van Jette ben ik gaan volgen omdat ik nog geen ervaring had met het maken van online programma’s, maar het wél meteen goed wilde doen!

Jette is een heerlijk positief persoon om mee samen te werken. Zij weet heel goed hoe je een deelnemer in flow krijgt en houdt en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze jouw programma niet alleen fijn doorlopen, maar er ook blijvende resultaten mee boeken. Daar is het mij ook echt om bedoeld!

In het creatieve proces kom je aardig wat obstakels in jezelf tegen 😉 Jette wist deze steeds te tackelen en mij weer te motiveren om door te gaan.
Op de inhoud is Jette superscherp. Telkens als ik dacht dat ik er het maximale had uitgehaald, merkte zij verbeteringen op en deed zij creatieve suggesties. Dit heeft mijn programma nog sterker gemaakt. Ik sta nu volledig achter mijn product en heb zin om het de wereld in te slingeren!

Wendy van Loon

Plan een call

Heb je nog een vraag of wil je dat ik even met je meekijk of dit nu voor jou is?  

* Verplicht veld

“Je waarde en gevoel worden vertaald in een goedwerkend aanbod”

Jette is een ervaren vakvrouw en weet precies hoe je jouw waarde en gevoel kunt vertalen in een goedwerkend aanbod.

Ze voelt je droom en behalve dat ze je helpt bij het ontdekken van je methode en hier je programma uit op te bouwen, is ze ook je coach die oog heeft voor jou en voor het te behalen resultaat voor jou en je toekomstige klanten.

Jette motiveert, ondersteunt en helpt je verder als je even vastzit. Ze legt haar vinger op de zere plek.
Ze is authentiek, inspirerend, heeft een positieve vibe en een enorme passie voor haar vak.
Ze deelt daarbij haar kennis en kunde maar ook wie ze is heeft enorme toegevoegde waarde. Ze geeft dat beetje vertrouwen en bevestiging dat ik regelmatig nog nodig heb.

Petra Vink

“Stop shrinking to fit the places you’ve outgrown”

Veelgestelde vragen

Ik heb heel veel ideëen, bepalen we ook mijn programmaidee?

Jazeker! Ik begeleid je door een ontwerpproces heen om tot jouw meest krachtige programmaidee te komen. Zo kijken we o.a. naar ‘jouw goud’ (jouw unieke waarde) en met welke klanten jij graag wilt werken. Zo achterhaal je welke oplossing jij voor hen kunt bieden middels jouw online programma. 

Kan ik direct starten?

Ja dat kan. Je kunt je aanmelden voor het zelfstandige traject. Je krijgt dan direct toegang tot alle modules die je geheel in je eigen tempo en tijd kunt doorlopen!

Ook kun je het 1 op 1 traject afnemen of je aanmelden voor het groepstraject. Vul het formulier in en dan neem ik contact met je op! 

Wat houdt de programmadesign sessie precies in?

Tijdens deze sessie help ik je de structuur voor je programma neer te zetten. We bepalen jouw modules en lessen zodat je een logische ontwikkelroute voor je deelnemers uitstippelt. Na de sessie heb je je programmaopzet helder en uitgetekend. De basis van waaruit je je programma invulling kunt gaan geven.

Bouwen we ook een online academie?

Het bouwen van een eigen online academie in WordPress is niet per se nodig.
Ook kun je gebruik maken van kant en klare platformen zoals Huddle en Membirds. In dit artikel licht ik de verschillende mogelijkheden voor platformen toe.
Ik begeleid je in het keuzeproces voor het best passende platform voor jouw programma.  

Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in 2 termijnen betalen. Hier zitten geen extra kosten aan vast.

Jette is geweldig in het structureren van inhoud en ideeen en de waarde herkennen van wat voor mij nog een grote brei was.

Door alles heen voel je haar enorme expertise als onderwijskundige en haar enorme ervaring in het opbouwen van een ijzersterk programma.

Mijke Linssen

Zeker de moeite waard om samen te werken met Jette, ze is goed in wat ze doet.

Je voelt je meteen op je gemak, in het intake gesprek was ik binnen no-time mezelf. Ze zorgt voor creativiteit zodat jij voor ogen hebt wat je wilt gaan doen met je programma en ze stelt goede vragen waardoor je keuzes gaat maken 

Joyce

Jette heeft mij ontzettend geholpen om ons online programma vorm te geven.

Ze luistert goed, schakelt snel, begrijpt je, en weet waar ze het over heeft. Dankzij haar hebben we echt in korte tijd een kwaliteitscursus kunnen neerzetten. Ik ben haar echt heel erg dankbaar en kom zeker in de toekomst bij haar terug.

Willemijn Welten